Senarai Harga Pakej 2019


Kepada anda yang berminat mahu mencuba candat sotong, Sila buat perancangan awal dan tempahlah bot segera. Jika sudah mempunyai group komplot, Anda jangan berlengah lagi.. hubungi kami untuk maklumat terperinci.


Thursday, September 29, 2016

Tak pernah turun laut pun boleh pandai mencandat sotong !


Ini adalah suatu cabaran untuk anda yang tidak pernah ke laut tetapi ada keinginan mahu mencandat sotong. Dalam video yang dirakam oleh krew JURNAL BERNAMA berbagai ragam dapat disaksikan.

Jangan lepaskan peluang ini sekali setahun kalau boleh ajaklah keluarga bersama dan jadikan aktiviti tahunan keluarga anda bersama pesta mencandat sotong di Terengganu.

Musim mencandat sotong


Untuk makluman anda.. musim mencandat sotong adalah bermula dari bulan Mac sehingga bulan Julai setiap tahun. Tetapi jika cuaca dan tiada halangan aktiviti mencandat akan berterusan sehingga hujung bulan Oktober.


Video ini adalah penyuntik semangat kepada yang masih lagi teragak-agak untuk turun mencandat. Wanita juga sudah semakin ramai meminati aktiviti mencandat sotong. Tak pernah turun laut pun boleh pandai mencandat sotong ! Kenapa nak segan. Hubungi saya untuk keterangan lanjut berkenaan Pakej Mencandat Sotong Kuala Terengganu..

No comments:

Post a Comment