Monday, October 3, 2016

Candat Sotong - Majalah3 TV3 di Marang dan Chendering

Semenjak tersianya dokumentari berkenaan aktiviti mencandat sotong di TV3 melalui rancanga Majalah 3 , pihak kami telah banyak mendapat tempiasnya melalui langganan bot-bot pakej mencadat sotong.

Ternyata mereka sangat tertarik untuk mendapatkan khidmat bot candat sotong. Kebetulan juga musim mencadat masih berlangsung. Kebanyakan peserta terdiri dari mereka yang bekerja di luar negeri Terengganu.


Bagi mereka yang berkeinginan untuk turut serta, untuk trip tahun 2017 harga pakej yang ditawarkan masih sama. Tiada penigkatan kos malahan kami akan meberikan perkhidmatan sebaik mungkin. 

Di bawah ini, hanya untuk makluman kepada pembaca., ini adalah sebahagian dari senarai nama-nama peserta yang telah menggunakan pakej mencandat sotong pada tahun 2016.


Kami mengalu-alukan tempahan bot dibuat setelah dibuat perancangan awal dari segi bilangan ahli grup dan kesepakatan dengan tarikh yang ditetapkan. Jika ada sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan admin. insya Allah kami sedia membantu untuk informasi berkenaan pakej mencandat sotong.

Harga Pakej Candat Sotong 2017 > Klik.

No comments:

Post a Comment